Veckans Sötnosar v 4
Här är en vinterbild på min härliga bearded collie Sally, snart 9 år. Sally bor i Alvesta i Småland med matte Lotta Westerberg.

Veckans Sötnosar v 4

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

ZZbell kopia

Här kommer en liten äldre bild på ZZbell. Tror att det var april 2011. Vi var på en skidtur och ZZbell var busig och glad.
Catrin Lyngdell

 

Gucci kopia

Detta är vår lilla sötnos Gucci ute en dag och busar i snön. Hon är en blandras mellan pomeranian och chihuahua.
Cecilia Dalberg

 

Selma kopia

Det här är vår goldentik Selma, 1,5 år, som älskar snö och som är överlycklig över att den äntligen har kommit hit till Jämtland. Jag som är ägare till denna underbara tjej är
Elisabeth Gerhardsson.

 

Fina kopia

Det här är Fina, en sprallig schäfer tik på 3,5 år. Hon fullkomligt älskar snö och vill absolut inte komma in på dagarna, då är hon hellre ute och leker och hoppar i snön, burrar ner nosen och plogar sig fram.
Patrice Kuhlman

 

Amie kopia

Landseern Amie snart 7 år. En fördel med landseer är att de älskar ju alla väder, men speciellt vatten och snö. Just nu är hon lycklig över att få vara i snön och leka med träpinnar.
Matte får vara snällt och leka med mig trots det är -18 grader ute.
Maria Wästborn

 

Buddha kopia

Det här är Buddha, 4 månader gammal dalmatinervalp. Buddha älskar att busa i snön, trots att han lätt fryser. Inomhus busar han med katten eller sover i soffan!
Emelie Blixt

 

Marvel kopia

Det här är Marvel som är en 7 månader gammal australian shepherd. Vi var och busade på isen för första gången vilket han tyckte var superroligt! Dock lite svårt att stå så det blev lite bambi på hal is!
Linnea Fallgren

 

Index_Papillon

Index, 12 år, åker snöskoter. En riktigt tuff kille.
Solveig Berggren

 

Balto kopia

Balto får oss att skratta varje dag. Han är en riktig personlighet och gillar att vara ute, gärna springa lös i skogen och jaga med husse. Men att mysa i soffan är också toppen!
Gunilla Ehrler

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!

Sugen på att läsa mer? Här kan du köpa lösnummer av Härliga Hund.