Veckans Sötnosar v 39
Detta är min lilla krabat Abbe. En nybliven 1-åring med massor av energi och en vilja av stål. Han är fantastisk rolig och älskar att busa :-)Frida

Veckans Sötnosar v 39

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Sigrid kopia

Presenterar Sigrid. En 10 månader ung goldentjej som älskar att bada! Oavsett temperatur. Fotot taget 20 september!
Madelene

 

Kompis kopia

Detta är en herre i sina bästa år (9 år). Namnet han bär är Kompis.
Ingela

 

Diva kopia

Här är vår lilla pekingesevalp Diva! Ett riktigt busfrö som gillar att vara ute och som älskar att gosa i soffan med matte.
Marie

 

Manne kopia

Här är Manne, en vit herdehund som är drygt 3 år. Han är en lugn och genomsnäll grabb som gör bra ifrån sig i spårskogen.
Gunilla

 

Leila kopia

Det här är min finska lapphund Leia, hon är 6 år och världens bästa kompis! Vi är mycket ute i skog och mark och traskar, tränar lite lydnad och åker på någon utställning då och då.
Ulrika

 

Alice kopia

Det här är Alice, en engelsk cocker spaniel på drygt 5 månader. Efter att ha nosat lite spår vart det vila i solskenet i lingonriset och i samband med det upptäcktes hur gott det är med lingon!
Linda

 

Fellow kopia

Fellow i blåbärsskogen i augusti. Han är en chihuahua och blir fyra år i september samt älskar gå i skogen och har jaktinstinkt som vi inte trodde den rasen har så mycket av.
Jaana

 

Buddy kopia

Det här är Buddy, en aluskyhane på 1,5 år. Han är lika busig som han ser ut att vara!
Jennie

 

Tasse kopia

Detta är Tasse när han fyllde fyra år. Nu är han sju. Han är en west highland white terrier. En mycket stolt och glad hund. Någon lydnadschampion lär han aldrig bli, men charmigare hund får man leta efter.
Den vackra scarfen har han fått i present av Tant Gerd.
Matte heter Kerstin Andersson och vi bor i Vänersborg.
Kerstin

 

Förra veckans Sötnosar hittar du här!