Veckans sötnosar v. 38
Vi har den fantastiska möjligheten att få vara extramatte och extrahusse åt världens finaste lagotto Fredo (Lagottessas Semifreddo). På bilden ser ni Fredo och vår vän Sara när vi hade pluggstuga här hemma i våras. Fredo och Sara visar demonstrativt upp hur roligt de tyckte att det var att plugga! Linda och Markus

Veckans sötnosar v. 38

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

LUCKY SHETLAND SHEEPDOG

Lucky är en trefärgad sheltie som är 6 månader. Han älskar att gå långa promenader i skogen och att vara ute och springa fritt. Han har fått testa på lite agility och det tyckte han var jättekul. Hans favorit belöning är korv.
Emilia Jakobsson

 

schäfer_rottweiler_diesel

Det här är min hund Diesel. Han är en blandras mellan schäfer och rottweiler. Disel är 9 månader gammal. Han tycker om att få springa lös i skogen och är en riktigt gosig kille när man sitter på golvet,  då vill han helst ligga i knät och bara gosa.
Moa Pålsson

 

ZIMBA_LABRADOR

Här är min labrador Zimba, 4 år. Vi gillar att promenera i skogen eller vid vattnet och ta en paus på en sten eller brygga och äta varsitt äpple. För Zimba älskar frukt och grönsaker som banan, äpple, morötter, sallad med mera.
Emma Renberg

 

cavalier_king_charles_spaniel

Det bästa man har … tycker Smilla och hoppar upp på bordet bland blommor och äpplen!  Gunilla Quarles van Ufford

 

LOKE

Här har vi min ”lille” Loke. En husky med massa energi, såklart, ett hjärta av rent guld och en något för smart hjärna.
Sandra

 

MILOU_JACK_RUSSELL

Det här är Milou. Han är en jack russell-kille på 3 år. Han älskar att vara i skog och mark.
Lars Josefsson

 

blandras

Mitt namn är Malin och jag är 27 år och har autism. Bor hemma hos min pappa tillsammans med min hund Rambo. Rambo är en blandras mellan labrador och bordercollie. Det Rambo gillar mest är att åka bil, springa efter bollar och pinnar, bada i sjön när han får gå i själv, promenader i ur och skur och till slut ligga i en säng och sova tillsammans med sin matte eller själv när matte och husse är och jobbar.
Malin Jäderberg 

Här är förra veckans sötnosar!