Veckans sötnosar v. 37
Det här är min sheltievalp Lucky, han är 6 månader. Han tycker att det är jättroligt att springa omkring fritt ute på vår baksida.Emilia Jakobsson

Veckans sötnosar v. 37

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till

red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

basenji tik Keyla

Detta är min basenji tik Keyla som är 4 år. Hon älskar att gå långpromenader och att kura ihop sig till en basenjiboll under en filt i soffan på kvällarna.  Men hon gillar absolut inte när det regnar för det är verkligen äckligt att bli blöt.
Åsa Borg

 

gymnastik

Gymnastik på morgonpromenaden är roligt  tycker vår 8 månader gamla cockerspaniel tik Nicki. Hon är ett litet charmtroll!
Björn & Elin Sundsvall

 

på stranden

Här är mina två underbara blandisar som följer mig överallt. Här på semester i Härjedalen.  Lillasyster och Diva. Lillasyster är yorkshireterrier/chiuaua, 4 år, och Diva är yorkshireterrier/shih tzu, 2 år.
Sandra Götesson

 

napoleon

Jag heter Napoleon från Lidingö. Är en liten hund med ett stort namn. Jag är filosof för jag tycker om att stå och fundera och titta på andra hundar tills de försvinner ur sikte. Älskar att gnaga ben, mysa sängen och mina valpkex som de andra kallar ”tacktackkakor” när jag varit duktig och räcker vacker tass.
Napoleon med matte Madeleine Wallgren

 

rottweiler

Här är min 5-åriga rottistik Ziva som njuter av kvällssolen ute i skärgården. Tack för en superbra tidning!
Camilla Leino

 

emma

Här är min sötnos Emma, 5 år.
Lisbeth Wettermyr