Veckans Sötnosar v 35
Detta är Zippo, Mette, Sara och Hilma som njuter i det gröna bland ett gäng klöverblommor. Hilma är mamma till Mette och Sara, och Zippo är en kille som fyllde 10 år i maj.Siv

Veckans Sötnosar v 35

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Bella1 kopia

Detta är franska bulldoggen Bella på 1,5 år. Världens snällaste och lataste tjej. Hon älskar att pussas, busa och snarka.
Nathalie

 

Herman kopia

Den här lilla filuren heter Herman Hård och bor i Karlskoga tillsammans med husse, matte och brorsan katten Jansson. Han är en riktig liten illbatting som hittar på det ena buset efter det andra för att sedan se alldeles oskyldig ut. Herman är en liten chihuahua som tror han är en rottweiler och skäller högst i hela kvarteret. Men han är den sötaste rottweilern som finns och är oerhört älskad av husse och matte, fast inte så värst mycket av brorsan Jansson som han jagat upp i många träd. Kolla så oskyldigt söt han är på bilden.
Anne-Christine

 

Aslan kopia

Det här är Aslan, min underbara berner sennen-pojke på 8 år. Han har stenkoll ut över havet när familjen är i och badar. Hela flocken är samlad i hans ögon.
Malin

 

Polly kopia

Det här är Polly, pudel på 5 år. Hon älskar att sitta och lukta på blommorna och med lite tur kan det komma en humla som man kan leka med.
Anna

 

Bibbi kopia

Här är Bibbi, 3,5 år, papillon. Hon älskar att följa med i sin väska. I sommar har hon rest med flyg, tåg, buss och bott på hotell. En cool och härlig reskompis.
Susanne

 

Agnes kopia

Detta är Agnes, en yorkshireterrier på 3 år. Hon älskar alla, både människor och djur och hon finner sig oftast i mattes tokerier, som att jämt prova nya kläder.
Helen

 

Doris kopia

Mopsen Doris ska på utflykt med matte Filippa Mattsson i Landsbro.

 

Bastian kopia

Det här är Bastian, 17 månader, dalmatiner. Han gillar allt från att vara med på landet där han får springa i skogen till att bada under promenaden på Norr Mälarstrand hemma i Stockholm. Han gillar också att hänga med på husses löprundor och sen slappa framför tv:n.
Pär

 

Här hittar du förra veckans Sötnosar!