Veckans Sötnosar v 3
Det här är australian shepherden Ganti som älskar att åka med på skoterutflykter uppe i Tänndalen!Pia Kääriäinen

Veckans Sötnosar v 3

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Jackie o Bejke kopia

Det här är våra två kuvasz-flickor. Den stora heter Jackie, 3 år, och den lilla Bejke, 6,5 månader. Det är mycket bus och Jackie är en mycket tolerant ”syster”. Det är otroligt mycket hund, och de vill gärna dela säng med oss på natten.
Sören Bergman

 

Hugo kopia

Här är min och syrrans underbara hund. Han heter Hugo och är en 5-årig finsk lapphund. Han är nog den bästa skatt vi någonsin fått! <3
Hälsningar från Finland
Selina Juutilainen

 

Frost kopia

Det här är min sötnos Frost. Han är en 3-årig blandras som älskar allt och alla. Han är den snällaste hund jag någonsin träffat. Han kom nyss till vår familj och kände sig som hemma från dag ett. Att skaffa honom var det bästa vi gjort.
Carina Fogelquist

 

Juni kopia

”Skogstokig papillon!”
Den här vackra varelsen är Juni, drygt två år. Hon är vår första hund och vi valde rasen papillon för att vi ville ha en liten men aktiv hund. Vi har fått jobba en del med henne eftersom hon är blyg och lite rädd för främmande människor och andra hundar. Men hon är också smart, lättlärd, nyfiken, glad och busig samt otroligt snabb och smidig. Hon vill vara ”mitt i smeten” och följa med oss på allt möjligt. Vi är ute i skogen nästan varje dag där hon får springa lös och där hon trivs som allra bäst.
Johanna Baronowsky

 

Tellus kopia

Tellus är en liten chihuahua på 2 år. Det bästa han vet är att leka och att mysa under en filt med sin matte Frida. Tellus är också bra på att skälla och även om hans skällande kan ge matte Frida magsår ibland, så skulle jag aldrig byta ut honom mot nånting annat i världen. Tellus förgyller mitt liv med massa kärlek och glädje och han är mitt allt här i livet! =)
Frida Nyström

 

Roxie kopia

Frallan Roxie, 10 månader, leker i snön för första gången. Succé!
Malin Tynell

 

Schäfer och Armani kopia

Här är en fin bild på min schäfertik Mixie, 5 år, och en söt liten blandras Armani, 11 veckor.
Ulrika Häggmark

 

Shawna kopia

Här kommer bilder på min plotthund Jaktlivets Montana (Shawna till vardags).
Eva Margareta Jonsson

 

Zola kopia

Det här är vår goa lilla kromfohrländertik Zola, 7 mån. Hon älskar att leka, busa och klickerträna. Hänger med matte och husse överallt och är väldigt social. En riktig sötnos.
Ulla Karlsson

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

 

Pst! Följ oss på Facebook! Så missar du inget.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!