Träffa Evidensia djursjukvård på Hundlöpet i Stockholm

Löpning är en stor och växande trend som dessutom passar perfekt för dem som älskar att göra saker tillsammans med sin hund! Hundlöpet är ett motionslopp som genomförs på fyra orter i Sverige från maj till september.

Årets sista hundlopp är nu på söndag den 21 september vid Sjöhistoriska muséet på Djurgården i Stockholm. Deltagarna springer 5 eller 10 km och första start är kl 9.30. Cirka 275 personer är anmälda (efteranmälan kan göras på söndag i mån av plats).

I år är Evidensia Djursjukvård nationell sponsor för loppet. Det betyder bland annat att Evidensiapersonal finns i start- och målområdet för alla fyrbenta deltagare. Besökare kan prata med djursjukskötare och få bra tips från utbildade fysioterapeuter om hundens behov efter en motionsrunda. Evidensia Djursjukvård delar även ut fina priser.

Hundlöpets lopp kännetecknas av god, familjär stämning bland både hundar och motionärer och det är ett ypperligt tillfälle att spana in alla möjliga hundraser in action. Löparglädjen går inte att ta miste på när startskottet går. Hoppas vi ses på söndag och håll tummarna för picknickväder!

För mer information, vänligen kontakta:

Thomas Melén, löpcoach, huvudansvarig för Hundlöpet, 0721-88 28 77,thomas.melen@hundlopet.se

Annette Nyholm, djursjukhuschef, Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva,072-700 60 48, annette.nyholm@evidensia.se

Eva Quist, marknadskoordinator, Evidensia Djursjukvård, 076–504 58 69,eva.quist@evidensia.se

Mer information om Hundlöpet finns även påwww.hundlopet.seoch på Hundlöpets Facebooksida.