Så här gick det för Herman!

Så här gick det för Herman!

Minns ni den lilla valpen (numera heter han Herman) Karl-Lennart, döpt efter vakthavande befäl, som hittades lämnad på en skogsväg utanför Västerås? Hans nya matte, som också har Hermans mamma, skrev till oss och berättade.

”Hej!
Vill skicka en hälsning till alla omtänksamma människor som engagerade sig för vår underbara Herman som nu är 6 månader. Herman har utvecklats till en glad, lekfull och social vovve och trivs med sitt liv, har växt förbi mamma Shixy och växer så det knakar.

IMG_0067

Vår schäfer King som är 5 år och Herman är bästa kompisar och de stormtrivs tillsammans. På dagarna är Herman och King med på Husses arbete och behöver aldrig vara ensamma.

FullSizeRender

Vi pratar ofta om hur oerhört grymt det är att överge en liten underbar hundvalp som någon gjorde med Herman. Hoppas verkligen den personen ger sig till känna och tar sitt straff. Som tur är fick Herman återförenas med mamma Shixy och brodern Biffen och blev trygg ganska snabbt med mycket kärlek och omsorg. Vi är så tacksamma att han finns i vårt liv och hoppas på många glädjefyllda år tillsammans.

Vänlig hälsning
Hermans matte”

Här finns första nyheterna om Herman, som då kallades Karl-Lennart.

Polisen i Västmanlands rapport om valpen finns att läsa här.

OBS. Vi vill påpeka att man som uppfödare aldrig har några garantier för vem hunden hamnar hos i slutänden. Hur bra efterforskningar man än gör kan man aldrig vara helt säker på hur det ska bli. Som tur är gick det bra för Herman!