Prylar för semesterfirare
Hopfällbar kylkorg till picknicken. Finns även röd, rosa, marin och svart, 15 resp 30 liter, 179/199 kr, www.textstyle.se.

Prylar för semesterfirare

Sol, vind och ibland regn. När man reser får man vara beredd på det mesta. Här är några smarta, snygga och lättpackade prylar att ha på lut.

twiggy hundleksak

Twiggy är en hundleksak som älskar att bli jagad och apporterad i parken, på ängen, i skogen och på stranden. Den kommer med självlysande ögon, ett inbyggt handgrepp och rep för att kasta eller att hänga intill ytterdörren. Flyter i vatten. Giftfri! 99 kr, vildhunden.se

matskål till hunden

Praktiskt på semestern: Matskål och matförvaring i ett. Finns hos doggie.se för 269 kr.

hundsolglasögon

Coola hundbrillor att ha i fjällen, på båten eller annars när sol och vind irriterar. 100 % UV-skydd, 255 kr, www.smartasaker.se.

parasoll

Praktiskt solparasoll att ta med till stranden – för både dig och din hund att krypa in under, diameter 180 cm, 149 kr, www.rusta.se.

grill

Grillat är gott. Det tycker både människor och -hundar. Den kompakta grillen finns även i vitt och lila, 199 krwww.rusta.se.

koppel ruffwear

Flat Out Leash kan tack vare sitt justerbara grepp användas antingen som ett traditionellt koppel eller runt midjan för att friställa händerna till annat. Det går även att fästa runt ett träd eller en stolpe medan du stannar för att fika eller sätta dig ner för en stund. 299 kr, vildhunden.se

Fler prylar hittar du här.