Ny expertpanel?

Ny expertpanel?

Vi inleder året med en fråga och ett förslag. Vi pejlar intresset bland läsarna för att återuppta ”fråga experterna-spalten” i lite modernare tappning. En frågelåda med proffs som svarar helt enkelt.

Vi tänker oss en veterinär, en etolog (hundpsykolog/beteendevetare) och en hundtränare som svarar på dina frågor i tidningen.

Akuta medicinska frågor måste vi förstås hänvisa till närmaste djursjukhus, men vill du veta mer om till exempel vad er hunds svåruttalande diagnos egentligen innebär, eller vilken mat som är bäst för en hund som haft njursten är du välkommen att fråga vår veterinär.

Vill du ha hjälp med ett specifikt problembeteende kan du fråga vår hundtränare eller etolog.

Om du tycker att det här låter bra så ställ dina frågor här i kommentarsfältet eller mejla oss på fraga@harligahund.se

Vi letar upp den bästa kompetensen för just din fråga och publicerar svaret i vår tidning där alla läsare kan ta del av kunskapen.

Ett urval av frågorna publiceras också på webben!

Du kan vinna en goodiebag!

Psst! Om du mejlar in din fråga och just din fråga blir en av de som besvaras av våra experter i tidningen, så kan du vinna en finfin goodiebag!

Mejla till fraga@harligahund.se och glöm inte att skriva ditt namn och din adress. Och var förstås noga med att beskriva din hund och ert problem.

Vad vill du veta? Fråga nu!

chihuahua med böcker och glasögon

 

Hundskolan – flera tips. 
Vardagsakuten – flera tips.