”Milu leker gärna med människor”

”Milu leker gärna med människor”

Franske bulldoggen Milu, 10, tar en långpromenad till Humlegården i Stockholm varje dag. Med sig har han sin matte Renata Disenvall och sitt äkta Versacehalsband.

Har på mig
Milu har ett halsband från Versace som han fått i present av en bekant som har jobbat där. Halsbandet är utvalt med omsorg, speciellt för Milu.

Skäller på
Milu skäller inte på någon. Bara när vi leker och låtsas ta hans leksaker.

Dagens höjdpunkt
När vi kommer hem vid fyra–fem-tiden på eftermiddagen tar han fram sina leksaker och vill leka. Milu är väldigt lekfull men han leker hellre med människor än med andra hundar.

Roligast
Det roligaste Milu vet är att leka. Och att bara vara med oss. Han är väldigt social och följer oss från rum till rum.

Rädd för
Jag tror inte att Milu är rädd för något. Han reagerar inte ens på fyrverkerier.

Favoritplats
Milus favoritplats är hans alldeles egen soffa.

På väg just nu
Vi är på väg ut på vår långa promenad och ska gå till Humlegården.

Så ser min dag ut
Milu vaknar när vi vaknar, tidigt på vardagarna och sovmorgon på helgerna. Vi går ut och kissar, sedan är han hemma i några timmar. På eftermiddagen går vi en långpromenad. Det är samma rutin varje dag. På kvällarna är han alltid med oss, han följer med oavsett vart vi ska. Då blir han jätteglad, piggnar till och blir busig.

Blir lycklig
Milu är lycklig när han ligger i sin soffa. Överlag är han glad så fort han har sällskap.

Bästa käket
Milu tycker om sin hundmat, Eucanuba. Ibland rör jag ut den med lite kyckling så att det blir extra gott. Pannkakor tycker han också mycket om.

Bra på
Milu är duktig på att lära sig saker, det syns att han tycker att det är roligt. Han kan bland annat rulla runt på rygg, ge tass, prata (morra) och hämta kopplet.