Med 30 polarhundar i Jämtland
Härliga Hunds återkommande gästkrönikör Sandra Tellström!

Med 30 polarhundar i Jämtland

Sandra Tellström är grundare av företaget Hundsteg, som hjälper hundar med problematiska beteenden. Hon är först ut som gästkrönikör på harligahund.se, hennes första krönika handlar om den viktiga miljöträningen – den kan du läsa imorgon!

Sandra Tellströmbor i de vackra jämtländska fjällen tillsammans man, dotter och 30 polarhundar. Japp, du läste rätt, 30 hundar. Alla med sina unika personligheter och fyllda av lärdomar att dela med sig. Sandra tränar och tävlar långdistans slädhundskörning och spenderar oändligt många timmar tillsammans med sina hundar, både till skogs, fjälls och hemma på gården. Hundarna bor tillsammans i större flockar.

Hundsteg

–De bjuder mig dagligen på skratt, kunskap och gemenskap. En kull valpar brukar finnas hos oss årligen och min stora passion ligger i hundens beteende, allt från valputveckling till flockdynamik, säger Sandra. Relationer intresserar mig stort, både hund-hund och hund-människa.

Sandra Tellström arbete innebär främst att föreläsa och utbilda elever på Hundsteg, men även problemhunds-utredningar och konsultationer. Hon håller i kurser och utbildar hundtränare och hundpsykologer.

Vill du veta mer om Sandra Tellström?

Läs mer här.