Markles hund åkte kungligt till bröllopet
Meghan Markle beagle Guy fick privilegiet att åka i samma bil som drottning Elizabeth II till det kungliga bröllopet. Bild Getty Images.

Markles hund åkte kungligt till bröllopet

Hundar kan öppna dörrar! Och inte vilka dörrar som helst utan även dörren till det kungliga hjärtat.

Ingen kan ha missat att det var ett stort bröllop i England för någon vecka sedan då Mehgan Markle fick sin prins Harry. Drottning Elizabeth II, som har en välkänd livslång förkärlek för corgis, låt Meghan Markles adopterade beagle Guy ha den ultimata äran och privilegiet att åka tillsammans med henne till Windsor före det kungliga bröllopet. Elizabeth II filmades på väg till Windsor Castle, och Guys lilla huvud fångades vid fönstret bredvid drottningen.

Prins Harry och Meghan Markle

Meghan Markle har två adopterade hundar, Guy och Bogart, men endast Guy flyttade med henne till Storbritannien. I en BBC-intervju förklarade Markle att Bogart nu bor med två nära vänner i Nordamerika. ”Jo, jag har två hundar som jag har haft ganska länge, båda mina räddningsvalpar”, sa hon. ”Bogart bor nu med mycket nära vänner och min andra lilla kille är, ja han är i Storbritannien, han har varit här en stund. Jag tror att han trivs.”

Drottning Elizabeth II

Drottningens val att låta Guy åka till Windsor med henne är också en signal att drottningen stödjer Markle. Det kanske är så enkelt att det är kärleken till hundar som har gjort att de funnit varandra. Drottningens corgis gillade omedelbart Markle, avslöjade Harry och Markle under sin BBC-intervju.

”Jag har ägnat de senaste 33 åren att bli utskälld på,” sa Harry. ”Men Meghan, hon går bara in, och absolut inte ett ljud från hundarna, inte ett vov…”

”De låg över mina fötter under hela testunden, det var väldigt sött,” tillade Markle.

Mer om hundar som dörröppnare kan du läsa i Åsa Jakobssons blogg:
http://www.harligahund.se/2018/06/04/hundar-som-dorroppnare/