Låt hunden träffa nya vänner i sommar
Foto: Getty Images

Låt hunden träffa nya vänner i sommar

Semestern är en tid för avkoppling, äventyr och nya möten. Men vad sägs om att inkludera din fyrbenta vän i dessa minnesvärda stunder? Genom att använda DogDater kan hundägare skapa profiler för sina hundar, söka efter andra hundägare och arrangera träffar och evenemang – allt i syfte att främja gemenskap för våra kära familjemedlemmar.

– Vi har en vision om att skapa en plattform där både hundar och deras ägare kan känna sig trygga och ha roligt samtidigt som de bygger starka och meningsfulla vänskapsrelationer, säger Nanna Helsén, grundare av DogDater. Genom att erbjuda möjligheten att hitta hundvänner under resan och arrangera träffar, strävar vi efter att ge hundar en unik och minnesvärd upplevelse under semestern.

Med DogDaters GPS funktion kan du och din hund upptäcka nya vänner och möjliggöra träffar med andra hundägare var du än befinner dig. Oavsett om ni är på en strand i Spanien, i en park i Paris eller på en vandringsled i Norge, ger DogDater er möjligheten att hitta likasinnade hundägare för att dela upplevelser och skapa varaktiga minnen tillsammans.

I dagsläget har appen över 26.000 användare i 4 länder och målet är nu att fortsätta växa och lägga till fler hundrelaterade funktioner. Genom att involvera användarna kan vi tillsammans utveckla och optimera appen, något som jag tror haft en betydande roll för vår starka community framgång, fortsätter Nanna Helsén.

Plattformen underlättar också delning av tips och råd om hundskötsel och träning, vilket gör det till en ovärderlig resurs för hundägare överallt menar personerna bakom appen.

Användarna av DogDater har redan rapporterat framgångshistorier om att hitta hundkompisar och spännande äventyr. Så varför inte ge din hund chansen att skapa egna semesterminnen och träffa nya vänner?

Källa: DogDater