Konrads kalas
I helgen var det stort labradorkalas i Kungsbacka med sammanlagt 85 hundar! Alla Konrads bästa vänner.

Konrads kalas

Fest ska man ha så ofta man kan! Det sprider glädje åt många. I Kungsbacka är det nu tredje året i rad labben Konrad bjuder på kalas för både hundar och deras ägare. I helgen samlades sammanlagt 85 hundar och 110 människor på Konrads kalas!

I helgen var det stort labbe kalas för att fira Konrad. Detta är tredje året i rad den här stora träffen arrangeras. Det hela började år 2015 då Konrads matte Netha Pethrus anordnade en julgransplundring. Inbjudna var labbeägare i Facebookgruppen labradorägare i Sverige som bodde i närheten av Kungsbacka.

Konrad Härliga hund labrador

”Sommaren därefter så samlades 40 hundar med ägare för det första kalaset. I år var antalet det dubbla. Cirka 85 hundar, varav 75 var labradorer,” berättar Lotta Granholmen.

Likasinnade hundvänner

Förutom att mattar och hussar får träffa andra likasinnade hundvänner, får även alla hundarna träffa sina kompisar. Tillsammans får de pröva på aktiviteter som agility, nosework, specialsök och femkamp tillsammans med förare.

Därefter är det gemensam lunch och fika. Sedan är det stor prisutdelning till Årets skitgris (eftersom labradorer älskar att skita ner sig), Årets grånos, Årets mentala utveckling och Årets servicehund.

”Alla Nethas och Konrads vänner på facebook är inbjudna. Men man har satt en gräns på 100 människor – och i år kom 110!”