I kväll smäller det!

I kväll smäller det!

Härliga Hund har nominerats till Årets Tidskrift och Årets Omgörning. I kväll på Tidskriftsgalan får vi veta om vi vinner ett eller kanske till och med båda priserna. Spänningen är olidlig!

Priserna delas ut av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter. Vi är jätteglada och stolta över de fina nomineringarna. Tar vi även hem ett av priserna i kväll är lyckan total. Håll tummarna för oss!

Juryns motivering till Årets Tidskrift:
Det finns många tidningar i samma genre, men den här sticker ut med sin glada och inbjudande uppsyn. Redaktionen har lyckats kombinera spännande fakta med intervjuer där kändisar visar upp överraskande och nya sidor av sig själva och sina liv. När man lägger ifrån sig tidningen står det ännu en gång klart att hunden inte bara är människans bästa vän utan också den härligaste. 

Juryns motivering till Årets Omgörning lyder:
More is more. Med en människa på omslaget och en förflyttning från småtorr facktidning om hundar till tillgängligt relationsmagasin om människans bästa vän. En energiskt kommunikativ formgivning utan att bli rörig. Juryn faller pladask för denna gläfsande glada omgörning.

Läs mer om Tidskriftspriserna och de nominerade här.

banner650pix