Hjälp Hundnet att göra skillnad
Foto: Getty Images

Hjälp Hundnet att göra skillnad

Hundnet är plattformen som hjälper dig att på ett tryggt och säkert sätt både sälja och köpa hund. Under januari månad donerar Hundnet 10 kr till Svenska djurskyddsföreningen för varje person som registrerar sig (helt gratis).

Idén om Hundnet.se föddes i början av 2020, en tid där allt mer rapporter om smuggelhundar, oseriösa uppfödare och felplaceringar uppmärksammades.

Som hundälskare ville personerna bakom plattformen göra en ansträngning för att motverka antalet hundar som far illa, både hos uppfödare och som hamnar i fel hem. Snack blev till verkstad och sommaren 2021 blev Hundnet en verklighet. En plattform som är hängiven åt att hundköp ska ske på ett tryggt och säkert sätt, där köpare, uppfödare och hundar alltid känner sig bra. Plattformen är byggd med Bank-Id och chip-id kopplat till jordbruksverket för att motverka oseriösa uppfödare och köpare.

Hundnet.se vill göra skillnad för djuren här i Sverige och har därför beslutat att för varje person som registrerar ett konto hos dem under januari månad, donerar Hundnet 10 kronor till Svenska djurskyddsföreningen. Att registrera ett konto är helt gratis, och du gör det enkelt via bankID.

Hundnets förhoppning är att vi tillsammans kan bidra till en bättre värld för djuren och att fler människor får möjlighet att ta hand om sina hundar på bästa sätt. Genom att registrera ett konto hos Hundnet kan du inte bara träffa andra hundintresserade, du bidrar också till bättre förutsättningar för våra fyrbenta vänner.