Här är de fyra finalisterna i Årets Utställningshund 2014

Under ett års tid har hundägarna rest runt i Sverige med sina hundar för att delta på olika utställningar. Det har inneburit ca 20-25 helger på resande fot och ett stort engagemang hos hundägarna. Nu står de fyra finalisterna i Årets Utställningshund 2014 klara.

Årets Utställningshund 2014 kommer att koras på MyDOG lördagen den 3 januari. Vi kan för första gången avslöja vilka fyra hundar som tävlar om det prestigefyllda priset. Förutom äran har prisutdelaren Agria i år även ökat vinstsumman.

– Det är en otroligt ärofylld titel och fantastiskt roligt att hänga med så här långt, men självklart vill vi vinna! Hon har kämpat hela året och är otroligt duktig så jag är glad att det uppskattas, säger Erica Winberg som är Sweeping There Must Be An Angel`s
ägare.

– Årets Utställningshund utses varje år på MyDOG och är ett pris många drömmer om att få. Alla finalisterna är otroligt duktiga och det ska onekligen bli spännande att se vem som får motta priset i år, säger Tommy von Brömsen, affärsansvarig MyDOG.

– Hundarna och ägarna har rest runt mycket under året och visar ett otroligt stort engagemang. Nu är de väl värda en belöning! Det ska bli fantastiskt kul att få träffa Sveriges vackraste hundar och dela ut priser till finalisterna på MyDOG, säger Magnus Berglin, marknadschef för Smådjur på Agria Djurförsäkring.

De fyra kandidaterna till Årets Utställningshund 2014 kommer från Sjöbo, Vallentuna, Grästorp och Härryda och är följande:

Qirmizi Ovation
Ras: Saluki
Ägare: Nicklas och Ingunn Eriksson
Hemort: Grästorp

Namupalan Bling Smack Chap
Ras: Leonberger
Ägare: Jessika Junehall Lindberg
Hemort: Vallentuna

Kudos Firework
Ras: Pudel, dvärg
Ägare: Fredrik och Mikael Nilsson
Hemort: Sjöbo

Sweeping There Must Be An Angel
Ras: Borderterrier
Ägare: Erica Winberg
Hemort: Härryda

Priset delas ut av Agria Djurförsäkring.

MyDOG arrangeras 3-6 januari 2015 på Svenska Mässan i Göteborg. För mer information besök www.mydog.se