GULDTASSEN på Alla hjärtans dag!

GULDTASSEN på Alla hjärtans dag!

Comedy Club presentera GULDTASSEN! En alldeles egen kväll till förmån för alla hundar som förtjänar att ha det bra.

Om ditt hjärta klappar extra för våra fyrbenta vänner – ja, då bör du komma till föreställningen Guldtassen på Comedy Club på Alla hjärtans dag den 14 februari.  Kvällen till ära så går 298 kronor av biljettpriset på 498 kronor direkt till föreningen Hundar utan hem.

Kvällen bjuder på underhållning (standup comedy plus lite annat…), en härlig festbuffé och man delar för första gången ut Guldtassen – en utmärkelse för dem som har gjort extra stora insatser för våra hundar.

Hundar utan hem är en ideell förening som startade 2005 med ett mål – att ge hundar en andra chans till ett värdigt och kärleksfullt liv. I juli 2017 adopterade Janne och Magdalena (grundaren och VD:n för Stockholm Comedy Club) dobermannen Zumo via Hundar utan hem.

På scen: Thomas Oredsson, Malena Ernman, Janne Westerlund, John Olsson, Frida A Werander, Johan Norén plus hemliga gäster.

Pris: 498 kr, varav 298 går direkt till Hundar utan hem.

Adress: Stockholm Comedy Club på Marquise Bistro Bar, Sveavägen 9, Stockholm.

P.S. Standup Comedy är inget för lättkränkta! Även om  Stockholm Comedy Club håller en schysst ton och väljer komiker som har “snällare” material, så förekommer grovt språk, generaliseringar, överdrifter och fantasier. Den här kvällen håller vi oss till ämnet hundar, men är du extra känslig, rekommenderar Comedy Club att man ringer Magdalena på 0705-549659 så förklarar hon hur standup comedy funkar.