För sköna stunder i sommar
HJälp vovven i värmen med ett kyltäcke som svalkar mage och rygg. Här "Kyltäcke Beat the heat Thermo Master" från Hööks som kostar 199 kronor.

För sköna stunder i sommar

Äntligen sommar! Här är lite smått och gott som förgyller alla hundstunder i det fria.

 

frisbee_Hööks_NY

Full fart på stranden!
Frisbee i foamskum som är snäll mot hundens tänder. Dessutom flyter den så det är fritt fram för vattenlek också. 49 kr, www.hooks.se.

 

KLÖVJE_NY

Bärhjälp
Delad börda är hälften så tung. Praktisk klövjeväska i slitstarkt material från Hööks, pris 149 kr.

 

MCVÄSKA_NY

Hund på hoj
Visst kan hunden hänga med på motorcykelturen. Här tankväskan Bagster Friendly gjord för hundar upp till 8 kilo. Du hittar den på www.handelsboden.com, pris 1 795 kr.

 

KÖRSELSKYDD_NY

Örongodis
Skydda hunden från oljud på flyget, konserten eller racingbanan med praktiskt hörselskydd från Smarta Saker. Finns i fem storlekar. Pris 690 kr.

 

ROCKY_NY

Hundstund
Koppla av i hängmattan med Martin Kellermans tecknade hipsterhund Rocky i jubileumsalbumet med strippar från 2008 till 2013. Pris ca 360 kr, Kartago Förlag.

 

Vattenflaska_Hööks_NY

Törstsläckare
Praktiskt på resan. Portabel vattenskål och flaska i ett.  Pris 25 kr på www.hooks.se.

 

VIN

Vin till grillat
Portugisiske vinmakaren Joao P Ramos hund Pingo nosade upp den perfekta jorden att odla Syrah-druvor i. Så kom vinet Smart Dog Syrah till.
Om det är gott återstår att se. Men etiketten är helt i Härliga Hunds smak. Finns i Systembolagets beställningssortiment. Pris 199 kr för bag-in-box, 79 kr för 75 cl i flaska