En promenad för Hundstallet
Foto: Agria

En promenad för Hundstallet

Ändrade familjeförhållanden, dödsfall, barn, utlandstjänstgöring… Orsakerna till varför Troy, Bonnie, Frank och de andra hundarna på Hundstallet behöver nya hem är många. Men nu kan du som hundägare kostnadsfritt vara med och bidra till att ge de här hundarna en andra chans och ett kärleksfullt, livslång hem genom att delta i Agria Hundpromenad.

Det är kostnadsfritt att delta i Agria Hundpromenad. För varje hund som deltar digitalt skänker Agria i Sverige 10 kronor till Hundstallet.

För att delta i promenaden så registrerar du dig och din hund på www.agria.se/hundpromenad.

18-19 september

Någon gång under helgen den 18-19 september fotograferar eller filmar du din hund under en vanlig promenad. Filmen eller fotona lägger du sen upp på sociala medier under #agriahundpromenad.

Agria Hundpromenad startades 2016 i Stockholm som ett välgörenhetsevent. Sedan dess har Hundpromenaden vuxit för varje år och bidragit med flera hundra tusen kronor till hundar som söker nya hem i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Frankrike. Liksom förra året, genomförs eventet i år digitalt på grund av pandemin.

– Med den digitala hundpromenaden hoppas vi kunna sprida lite glädje och tillsammans bidra till de hundar som behöver extra stöd i väntan på nya familjer, säger Patrik Olsson, affärsområdeschef för sällskapsdjur hos Agria Djurförsäkring.