Din hund kan bli månadens sötnos!
Det här är vår fina Amy. Hon är fyra år och mestadels Siberian husky, med lite schäfer i sig. Amy är full av egen vilja och envishet, men hon är också världens snällaste och gosigaste och vill alltid bli kliad på magen.Johanna Lekhammar

Din hund kan bli månadens sötnos!

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag. Skicka ett mail med en högupplöst bild och lite fakta om hunden (och namn och adress till dig) till

red@harligahund.se
Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Utskrift
??????????????????????

Här kommer en bild på vår blandrastik ”Gumman”. Hon blev vår för ett år sedan och är 6 år. Den härligaste, snällaste och roligaste man kan tänka sig. Bilden togs den 20 april på vårpromenad i Sollefteå.
MVH Stolt matte Cicily Elenor Bäckström Sollefteå

Bella 6125

Här har vi en hund som älskar påsken och allt godis man får. I år så fick Bella vara en liten påskkäring och en väldigt söt en!
Glad påsk på er alla önskar Bella och matte Olivia!

Jack

Det här är Jack, en underbar ettårig Doggo Argentino, mitt barnbarn Albin Lindqvists hund. Han vill gärna leka precis som alla unghundar. Han får långa 3-timmars promenader på morgonen och får leka inhägnat i en av kommunens radtgårdar.
Ingbritt Olsson

Lucas

Detta är min fina papillonblandning Lucas som är 1 år och 5 månader gammal. Lucas är väldigt social av sig så han vill gärna hälsa på både människor och andra hundar, men det han tycker bäst om är att få gå långa promenader i skogen. Han är kärleksfull och pussas gärna och godis är ju gott såklart. Han är väldigt lättlärd så han kan även några tricks såsom sitt, ligg och high five. Lucas är även min första hund och jag kunde inte fått en bättre vän för livet.
Josefine Holmgren

POLLY

Polly som godiset. Både brun, söt och oemotståndlig!
Hälsningar Inger Kock.

merlin

Det här är Merlin 11veckor, chihuahua/pomeranian. Världens sötaste, men kaxig och numera ”chefen” i hemmet berättar Lotta Sparrenhöök om sin nya familjemedlem.