Bästa polaren – old english sheepdog
"Pälsen är vårt adelsmärke. Om det tar flera timmar i veckan att sköta de vuxnas päls, så tar det ännu längre tid att fixa pälsen på oss unghundar för vi har mer underull. Det är härligt att bli ompysslad!"

Bästa polaren – old english sheepdog

Tryggare kan ingen vara, än den som har förmånen att dela sitt liv med en old english sheepdog. En stor, kramgo och kul hund som varken bangar för tungt arbete eller mys i soffan – om den får plats.

OLD5

”Den som tror att vi bara lufsar omkring som brumbjörnar har helt fel. Jag menar, vi drev ju boskap helt på egen hand en gång i tiden, så självständighet, driv och full rulle är aldrig fel.”

 

OLD2

”Och när vi är små är vi extra livliga. Och extra söta. Visst?”

 

OLD1

”Alltså, nu ser jag ingenting …”

 

OLD4

”Visst, vi är välklädda. Och kan dra in både det ena och det andra från skog och mark i huset. Men det får ju husse och matte ta hand om. Men framför allt är vi roliga att vara tillsammans med, vi är vänliga och familjekära. Och så vill vi vara med i händelsernas centrum. Så det så.”

Vill du frossa i mer old english sheepdog, kolla in Dagens sötshock med ulliga, gulliga valparna eller Old english sheepdog – en stilstudie!