Är din hund The Next Lassie?

Är din hund The Next Lassie?

Talangtävlingen The Next Lassie är tillbaka på MyDOG och årets vinst är en medverkan i andra säsongen av tittarsuccén Welcome to Sweden på TV4.

– Vi ger en lycklig hund möjligheten att briljera på bästa sändningstid, med några av landets mest populära skådisar. Allt som krävs är att den har en rejäl dos star quality, säger Tommy von Brömsen, affärsansvarig för MyDOG.

Welcome to Sweden handlar om amerikanska revisorn Bruce (Greg Poehler) som säger upp sig från sitt jobb och flyttar till Stockholm med sin svenska flickvän Emma (Josephine Bornebusch). Serien är baserad på Greg Poehlers eget liv och produceras av hans syster, Parks and Recreation-stjärnan Amy Poehler. Den har dessutom gästats av internationella storheter som Will Ferrell, Gene Simmons och Malin Åkerman. Andra säsongen spelas in våren 2015.

– Uttagningarna till The Next Lassie pågår 3-6 januari på MyDOGs största arena mellan kl. 11.30-13.00. Så det gäller verkligen att komma i tid, säger Tommy von Brömsen.

Expertjuryn i The Next Lassie består av hundcoachen och programledaren Fredrik Steen, erfarna Carina Romland (som bland annat varit hundtränare i olika TV- och filmproduktioner) och bloggaren Sandra Glansén. Årets konferencier är dessutom Bosse Carlsson.

MyDOG arrangeras 3-6 januari 2015 på Svenska Mässan i Göteborg. För mer information, besök www.mydog.se