Agria och Evidensia samarbetar för billigare veterinärbesök

Agria Djurförsäkring och Evidensia Djursjukvård har slutit ett avtal om att ansluta samtliga kliniker och djursjukhus till Agriakortet. Därmed erbjuds djurägare en ytterligare trygghet vid betalningen av djursjukvård på ett 50-tal av Evidensias veterinärkliniker och djursjukhus runt om i landet.

Nu kan djurägare med försäkring i Agria som söker vård hos Evidensia ta del av Agriakortets fördelar som sparar pengar genom slopad direktregleringsavgift och reducerad självrisk. Besparingen kan uppgå till totalt 370 kronor. Dessutom går veterinärbesöket snabbare utan väntetid för betalning efter behandlingen.

–  Våra djur kan skadas eller råka ut för olyckor när man minst anar det, och ett veterinärbesök kan göra ett rejält hål i plånboken. Med Agriakortet vill vi ta ett steg mot en smidigare skadereglering samt skapa ännu större ekonomisk trygghet för djurägare och djur, säger Birger Lövgren, VD i Agria Djurförsäkring.

För tryggare hantering av en oförutsedd utgift kan djurägare delbetala direkt vid första besöket hos anslutna kliniker och djursjukhus räntefritt upp till 12 månader. Kortet underlättar för klinikens administration och därmed slipper djurägaren betala avgift för direktreglering. Utbetalningen sätts in på kortet direkt och djurägaren behöver inte ligga ute med pengar.  Kortet erbjuder också en reducerad fast självrisk om 200 kronor för djurägare med försäkring i Agria vid betalning av veterinärvård.

Agria samarbetar med Agrias Vänner, partners med ett särskilt fokus på vad djurägare behöver. Vännerna ger erbjudanden och stående förmåner till Agriakortets innehavare.

Alla djurägare kan ansöka om Agriakortet, oavsett vilket bolag djuret är försäkrat i. Agria tar inte ut någon årsavgift för Agriakunder, för övriga kunder är första året avgiftsfritt.

Agriakortet är ett VISA-kopplat kreditkort som innehavaren dessutom handla med i butiker och ta ut kontanter runt om i världen upp till 55 dagar räntefritt.