6 ”måste-ha-prylar” i höst
Bli synlig på hundpromenaden i den här fina softshelljackan. Lite roligare än en traditionell reflexväst. 549 kronor, www.hooks.se.

6 "måste-ha-prylar" i höst

Hösten närmar sig med stormsteg. Här är lite prylar som kan lysa upp tillvaron när luften blir svalare och mörkret sänker sig.

graninge sko

Frysa om fötterna är inte kul. Som hundägare är man ju ute även när det är blött, kallt och eländigt. Det kan vara värt att satsa på ett par varmfodrade kängor som håller och är promenadvänliga. De här Graningekängorna har dekorativ fuskpälskant runt skaftet, snabbsnörning och snölås. Rejäl, isolerande, greppsäker sula. 1 599 kronor på www.ellos.se.

ICAMAXI_SKOLPAKET

Med en snoddmapp, en anteckningsbok i A5-format och ett pennetui prytt med ursöta franska bulldoggar blir det lite roligare med läxorna. De finns hos ICA Maxi Stormarknad och www.icahemma.se för 14:90, 29:90 respektive 34:90 kr.

CANDLES_INREDA

De här LED-ljusen är brandsäkra – passar bra när man har viftande svansar och nyfikna hundnosar i huset. De kan ställas in med timer och ger ett stämningsfullt flammande sken med dansande skuggor precis som ett vanlig ljus. Enjoy candles kostar från 460 kronor och kan köpas på www.inreda.com.

DOGMAN_HUND_halsband

Gör vovven synlig på långt håll med ett vattentätt, blinkande halsband. Man kan skifta mellan fast och blinkande ljus. Finns i tre storlekar, 140 kronor, www.jamihundsport.se.

dogman_reflex

Värmande reflextäcke med krage, hål för koppel, extra magvärmare, benremmar och resårband i halsen för bra passform. Pris från 250 kronor. www.djurmaxi.se