5 bra hundbloggar

5 bra hundbloggar

Det finns ju hundratals fantastiska svenska bloggare som skriver om livet med hundar. Vi har valt ut några favoriter som vi vill tipsa om lite extra.

I bloggen LillaLiam skriver Anna-Carins om sitt liv tillsammans med fem härliga hundar; Liam, Ebbe och Timmie är alla svarta riesenschnauzer, Neo är en cockerspaniel av jakttyp och Nikki är en springer spaniel av jakttyp. Anna-Carin och hundarna har ett aktivt liv och bloggen handlar mycket om deras stora passion – dragträning. Följ med på deras äventyr!

Bloggen Vårdhunden Othello handlar om border collien Othello och kusinen Bellman. Othello jobbar med äldre och personer med demenssjukdom i Stockholmsområdet och Bellman håller som bäst på att utbilda sig till social tjänstehund. På bloggen får vi en inblick i det fantastiska arbete som en vårdhund gör och det är riktigt rörande läsning.

Klickerklok är en blogg som drivs av paret Fanny och Thomas, som båda har lång erfarenhet av att arbeta med hundar. På bloggen skriver de bland annat om lydnad, träningstips och vi får följa med dem på agilitytävlingar och utbildningar runt om i världen. De bjuder också på mängder av underbara bilder på sina hundar av raserna border collie, jaktcocker och strävhårig vorsteh.

Bloggen PS Hundar drivs av kompisarna Pavlina och Seykal. De bor ihop och delar också intresset för hundar. De har ett stort gäng alaskan malamute och border collies och tjejerna jobbar mycket med vallning, tävlingslydnad, drag och vardagslydnad. Pavlina och Seykal driver företag ihop där de bland annat utbildar hundar och deras ägare, så följ deras blogg för massor av bra tips och inspiration!

I bloggen High 5 skriver Heléne om mental träning och hundträning. Hon är en expert på lydnad och det finns mycket för nyfikna hundförare att hämta här. Två border collies, Mick och Tarzan, och en jack russel, Tiger, förgyller livet på bloggen och imponerar på oss med sin lydnad. Det här är läsning som är lika underhållande som intressant!

Har ni några bloggfavoriter? Tipsa oss gärna!