3 saker som gör din hund fantastisk
Min fina vän! Visst är du en besvärlig hund ibland, men ännu mer fantastisk!

3 saker som gör din hund fantastisk

Ibland kan man bli irriterad på sin hund för att den skäller, drar i kopplet eller är allmänt besvärlig. Det är naturligt. Men att fastna i den negativa känslan gör varken dig eller hunden gladare.

Varje hund är fantastisk

Så, istället för att gräma dig över vad som inte fungerar, stanna upp en stund. Kanske avbryter ni promenaden och slutar streta utan slår er ned på en sten eller bänk i stället. Fundera ut tre fantastiska egenskaper din hund har. För det är klart att den har – minst! För du gör väl så gott du kan just nu och din hund är ju egentligen helt fantastisk, eller hur?

Kanske är den otroligt tålmodig mot barnen, alltid en fin tröst när du är ledsen eller så var det otroligt så snabbt hen blev rumsren! Eller så är din fyrfota vän härligt uppfinningsrik, får dig ofta att skratta eller är världens mjukaste kompis i soffan. Oräkneliga är också de hundar som har världens vackraste ögon, aldrig avbryter när du pratar om dina problem och ser till att du får frisk luft och motion. Och sist men inte minst, din hund älskar dig hur du än ser ut.

Vilka är din hunds tre mest fantastiska egenskaper?

Skriv upp dem i mobilen eller sätt upp en lista på kylskåpet, så att du inte glömmer bort hur fantastisk din hund är. Alltid. Även när den biter sönder morgontidningen, gräver upp din nyplanterade buske eller skäller ut grannens katt för femtioelfte gången.