10 tecken på att din hund är din sanna livskamrat

10 tecken på att din hund är din sanna livskamrat

… och troligen kommer det förbli så.

1. Din telefon är fylld med foton på dig och din hund – helst tätt tillsammans.

selfie_dog_webb

2. Du skippar dejtandet eftersom att du misstänker att din hund blir svartsjuk och det känns som att du är otrogen.

3. Uteliv vaddå? Det är väl mysigare att stanna hemma och mysa med hunden? Och förresten  är det inte schysst att lämna den ensam! Finns inget bättre än att krypa upp i soffan med hunden i knät efter en lång arbetsdag! Jo, möjligen att samtidigt titta på Netflix.

4. Dina vänner betraktar er som ett par. Blir du tillfrågad om att komma på en fest är det alltid  ”Lotta&Molle” som blir inbjudna.

5. Vem behöver tvåbeningar när man har en hund som alltid lyssnar och man kan älta samma sak om och om igen utan att den tröttnar? Dessutom håller den alltid med, är väluppfostrad och avbryter aldrig.

Bianca, the dog.

6. Sanna vänner kissar ogenerat tillsammans. Du väntar förstås bredvid när hunden gör sina behov och hunden följer gärna med dig in på toaletten och håller dig sällskap.

young woman with sunglasses sitting on the toilet, interior

7. Hundpussar – det finns väl inget som går upp emot en blöt hundpuss!? Dessutom är de mycket renare i munnen än vi människor…

8. Eftersom din hund är sötast, gulligast, klokast och bäst i hela världen pratar du om den. Hela tiden. Med alla. Överallt.

9. Att inte låta hunden sova i sängen är för dig helt obegripligt. Ni delar ju täcke och kudde – givetvis!

10. Ni gör allt tillsammans och det finns inget i hela världen du inte skulle kunna göra för din vän. Och tvärt om förstås!