Nr 12/2018 av Härliga Hund ute nu!

Nr 12/2018 av Härliga Hund ute nu!

Årets stora jul och vinternummer finns nu i butik, eller i din brevlåda om du är prenumerant. Det handlar en hel del om julen, med julklappstips både till din jycke och dig själv. Både sådant du gör själv, och sånt som kan köpas.

Det gäller också att ha koll på julens faror – en hel del finns på julbordet! Det är inte bara choklad som är farligt för hundar. Men julen kan också innebära härlig ledighet och snö, om vi har tur! Och då är det också tid för härlig skidåkning tillsammans.

Åk skidor tillsammans

Vi tipsar om skidorterna och skidspåren där hundar är välkomna. Och har du ännu inte prövat så visar dig Gunnika Isaksson-Lutterman hur man på bästa vis får en härlig skidtur tillsammans, hunden och du.

Chodsky pes

Är du nyfiken på rasen chodsky pes, denna vackra, hängivna, livliga och vaksamma lagspelare? En riktig allroundhund, som jobbar allra bäst med sin flock. Chodsky pes är Månadens ras.

Parterapi för hundar

Flockliv och familjeliv kan ibland vara komplicerade saker. Det händer att man blir ovänner, det hör till. Men det är viktigt att bli sams igen om man bor tillsammans. Ibland går det, ibland inte. I beteendeskolan skriver Carro Alupo om att hur man får hundarna att hålla sams.

Variera belöningarna

Belöning för hund kan vara så mycket mer än en godisbit. Satsa på att öka ditt värde för hunden genom att variera ditt sätt att belöna. Hundskolan med vår egen hundcoach Johan Andersson handlar i detta nummer om just detta, att variera belöningarna.

Detta och mycket mycket mer ryms i årets stora jul och vinternummer av Härliga Hund. Ute i butik nu.

Hittar du den inte i din butik och vill prenumerera? Det gör du här:

Prenumeration på Härliga Hund

 

 

ANNONS

Mest läst just nu

I samarbete med Distriktsveterinärerna

Vaccinationer – rätt skydd är viktigt

Bloggar

Valpsommar – det här behöver du tänka på

Tävla och vinn

Tik med valpar

Uppfödare! Har du bästa bilden?

Senaste numret