Nytt nummer Härliga Hund nr 8 2017

Äntligen dags för ett nytt nummer av Härliga Hund. Finns i butik den 25 juli.

Nummer 8 i butik nu

Äntligen dags för ett nytt härligt fullmatat nummer av Härliga Hund. Är du inte prenumerant så finna den ute i butik  den 25 juli. 

Temat är barn och hund. Carro Alupo ger de bästa tipsen på hundlekar för hela familjen, både stora och små, gamla och unga. Men det behövs både hundar och människor som samverkar! Här får du kul tips och många fina uppslag på hur man kan inreda ett barnrum med temat hund.

Nu i sommartider (som för många innebär lite extra tid med kameran) delar Härliga Hunds chefredaktör Susann Gson Engqvist sina bästa råd för kreativt foto. Underbara hundbilder är alltid lika fantastiska – men det är inte alltid så lätt att fånga, det där korta ögonblicket. Här får du tipsen på hur du ska lyckas ta dina allra bästa hundbilder.

Hundskolan handlar om konsten att få hunden att gå fint bredvid barnvagnen. Etolog Per Jensen skriver om den missförstådda hunden. Vill du prova något nytt med din hund? Barmarksdrag är roligt och krävande!

Och sen som vanligt så ger våra experter goda råd, Carro Alupo skriver om viktiga saker som berör alla med hund i sin krönika, och mycket mycket mer.

Väl mött!

 

 

 

Nyhetsbrev

Mest läst just nu

I samarbete med Distriktsveterinärerna

Hund hos veterinär

Distriktsveterinärerna: Hjälp finns om hunden blir akut sjuk

Bloggar

Blodgivare

Hundar som räddar (varandras) liv

Tävla och vinn

Tik med valpar

Uppfödare! Har du bästa bilden?

Senaste numret