Nu har jag varit på tävling

Gäsp.

Nu har jag varit på tävling

Hej, Nelly här.

I lördags blev jag väckt i ottan av matte, just när jag hade krupit längst in under hennes säng och somnat så gott. Jag och mormor åt frukost, sen fick vi hoppa in i bilen. Matte sa att jag skulle följa med på en tävling för att miljöträna.

CIMG1106

När vi stannade kastade jag mig ut ur bilen – fast jag vet att jag inte får. Jag kunde bara inte låta bli, eftersom det första jag såg var min kompis Curry. Jättekul! Både han och jag ville leka, men icke. I stället fick jag gå med matte in på en gräsmatta där en massa andra hundar gjorde konstiga saker vid skyltar som stod på marken.

CIMG1137

Jag skötte mig bra (som vanligt!) och gjorde precis som matte sa, till och med när hon satte mig vid staketet och gick en bit bort. Jag skällde bara lite och fick massor med godis. Och sen lekte vi med min favoritleksak, som luktar får och är jättegosig att bita i. Jag var så stark att jag lyckades dra leksaken från matte FLERA gånger!

Efter ett tag fick jag hoppa in i bilen igen samtidigt som mormor fick hoppa ut. Det var INTE kul. Jag tycker INTE om att vara ensam i bilen. Men eftersom jag var ganska trött efter allt ståhej somnade jag fort. När mormor kom tillbaka gick vi och badade i en stor å. Det var häftigt! Mormor vågade gå ut i vattnet, och då vågade jag också göra det. Jag har nog världens modigaste och coolaste mormor.  Sen åkte vi hem.

Hej då från Nelly.

CIMG1128


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Övningen ”dirigenten”

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Och 2018 års favoritomslag är…