Nu finns nr 8 ute i butik

Nu finns nr 8 ute i butik

Ännu har vi sommar kvar att njuta av, men runt hörnet väntar rutiner och vardagsbestyr på att göra sig påminda. I nr 8 nummer bjuder vi på tips för en smidigare tillvaro i vardagen.

Här kan du bland annat läsa om:

  • Den enkla träningen i vardagen. Om du ägnar ett par minuter vid varje promenad till detta är det enkelt att få till nyttig träning, som ofta känns härligt prestigelös och rolig.
  • Bäddat för avkoppling. Hunden tillbringar större delen av sin tid med att vila och sova. Därför är det viktigt att den erbjuds varierande liggplatser. Här har vi samlat bäddar för alla tillfällen.
  • Ditt ansvar som djurägare. Det finns en del lagar, regler och förordningar som du som hundägare bör känna till. Dessa ska trygga vardagen för din hund, dina medmänniskor och andra djur.
  • Från passion till yrke. Annie Larsson Dittmer förvandlade dröm till verklighet och hundar är nu en stor del av hennes vardag.
  • Godissök som problemlösare. Ett vanligt godissök är ett mycket användbart verktyg i många olika vardagssituationer.

Här hittar du som vanligt också Lilla Valpskolan som denna gång handlar om vikten att vara behövd. I Beteendeskolan handlar det om hunden som flockdjur – hur kan vi hjälpa den att passa in – och acceptera att alla är olika.

I Hundskolan handlar det om lekutveckling. Att leka med sin hund är både roligt och relationsbyggande. Men det kan även vara ett otroligt kraftfullt verktyg i vår träning.

Dessutom finns här som alltid våra expertsidor förstås!

Men tidningen innehåller också mycket annat:

  • I månandens raser får du stifta bekantskap med skotsk terrier och portugisisk vattenhund. Ännu två fantastiska raser.
  • Missa inte artikeln om den ideella föreningen Lära med Djur där man arbetar med bland annat hundar som terapeutiska och pedagogiska hjälper.
  • Läs också om springer spanieln Zak, numera pensionär, men som under sina åtta år som tullhund i Skåne gjort över 750 beslag och hittat 1 448 kilo narkotika samt gjort 23 vapenbeslag.

Aktuellt