Månadens Sötnos – Milo

Månadens Sötnos – Milo

Stort grattis fina Milo, inte bara till utnämningen till Månadens Sötnos, utan även till att du fyllde två år den 27 juni. Du är en stilig chihuahua och här har matte Pernilla berättat lite för oss om dig.

 

Hur gick det till när Milo mötte er som blev hans familj?

– Vi sökte efter en chihuahua efter att vår goa labrador Bella gått bort. Vi fann Milo, eller Chibangs Explorer som han egentligen heter, via uppfödarens hemsida.

När är han som gladast?

– När husse, matte och Milo är tillsammans antingen i tv-soffan eller på äventyr i skogen.

Vad gör han om dagarna?

– Milo går gärna långpromenader om det inte regnar. Annars hänger han med på det mesta som bilturer, skogspromenader och leka med barnbarnet Elma. Jag vill påpeka att chihuahuor är aktiva hundar och trivs bäst när de får vara i farten!

Vad tycker Milo inte om?

– Han gillar inte när det regnar och när det är riktigt kalla vinterdagar.

Vad gör han när ingen ser?

– Milo har inget hemligt bus för sig!

Vad är Milos favoritmat?

– Han gillar grillad fläskfilé och rostbiff. Men i första hand så får han hundmat men det är uppskattat när det blir lite godsaker med också.

Vilken är hans favoritplats?

– Favoritplatsen är att få sova i sängen vilket han gjort från första stund när han kom till oss. Annars så kryper han gärna upp i knät förstås.

 


 

Är din hund Månadens sötnos?

Skickar du in ditt bidrag har din hund chansen att bli Månadens sötnos här på webben och i tidningen. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om vovven, en trevlig historia om din hund och hans/hennes personlighet och vad ni gillar att göra tillsammans. Glöm inte att uppge namn, adress och telefonnummer till dig själv.
Skicka detta till:  red@harligahund.se

 

Den som blir utsedd till Månades sötnos vinner ett paket från MyDogBox

 

 

 

Aktuellt