Månadens Sötnos – BIM

Månadens Sötnos – BIM

På bilden här är Bim 5 månader och hur söt som helst. Nu har han hunnit bli 9 månader och är fortfarande precis lika söt nu som då.

Matte Mira – hur var ditt första möte med din papillon Bim?

– Jag träffade Bim första gången hos hans uppfödare på Orust. Bim var så liten och söt. Jag fastnade direkt för hans blick. Det är något riktigt speciellt med den. Sen den dagen är Bim aldrig långt ifrån mig. 

När är din hund som gladast?

– Bim är nästan alltid en glad och nöjd liten hund. Men gladast är han när han leker med sin hundbror Milo och hundsyster Mimmi. Han blir också glad när lillhusse Leo hälsar på honom. 

Vad gör Bim om dagarna?

– Han leker med sina leksaker, med Milo eller sover. Matte och husse jobbar hemma mycket och det tycker han om. Han vill gärna vara nära och helst bli kliad på magen. 

Vad tycker han inte om?

– Han tycker att nya människor och hundar är läskiga. De vill han gärna skälla bort om de närmar sig. 

Vad gör han när ingen ser?

– Han gör väldigt lite bus för att vara unghund, men han smyger gärna upp på vardagsrumsbordet och stjäl något när ingen ser. Då är han snabb som blixten. 

Favoritmat? Har han någon sådan?

– Han är absolut inget matvrak. Han tar god tid på sig att äta upp sin mat. Han tuggar, tar en paus, tuggar lite igen. Mat och godis är liksom inte så viktigt för honom, till skillnad från de andra pappisarna i flocken som är ständigt hungriga. 

Vilken är Bims favoritplats?

– I soffan riktigt nära hans tre favoritmänniskor och bror Milo. Helst vill han ligga på Milo. 

Är din hund Månadens Sötnos?

Skickar du in ditt bidrag har din hund chansen att bli Månadens sötnos här på webben och i tidningen. Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om vovven, en trevlig historia om din hund och hans/hennes personlighet och vad ni gillar att göra tillsammans. Glöm inte att uppge namn, adress och telefonnummer till dig själv.
Skicka detta till:  red@harligahund.se

 

Den som blir utsedd till Månades sötnos vinner ett paket från MyDogBox

Aktuellt