Magnus vidare i Mellon!

Magnus vidare i Mellon!
Vi på Härliga Hund vill gärna tro att det är hundarnas förtjänst att Magnus Carlsson gick vidare till final i Melodifestivalen. Ja, förutom låten och framförandet förstås …

Det går i alla fall inte att ta miste på Magnus kärlek till sin lilla flock med dansk-svenska gårdshundar, som först var en, sedan blev två och nu är fyra.
– Det finns inget bättre än att komma hem trött efter en konsert, lägga sig i sängen och försvinna ner i ett virrvarr av tassar, säger han.
För Magnus och maken Mats är det viktigt att veta att allting fungerar med hundarna.
– När det bokas till turnéer och annat har vi alltid som krav att det ska funka för hundarna. Var ska hundarna vara under konserten, ligger hotellet tillräckligt nära, det är frågor som alltid ställs, säger Mats.
– Många artister har helt andra krav, de kanske vill ha en svit, tillgång till öl och chips och det ena med det andra. Mitt enda krav är ett dubbelrum där hundarna också får vara, och så vatten bakom scenen, säger Magnus och skrattar.

Magnus drömdag med hundarna:

”När vi äntligen har en ledig dag och inte behöver åka i väg på något, vill vi helst bara vara hemma och gå runt i tofflor och ha det skönt. Det är samma sak för hundarna, eftersom de oftast är med oss på turnéer och annat så märker man även på dem att det blir riktigt trötta och njuter av att vi ibland bara är hemma allihop.
En sådan där riktig mysdag tar vi det lugnt på morgonen, sedan går vi ut på promenad och kanske kastar boll ett tag, det älskar de. Efteråt får de bada och så ligger vi i soffan och har det mysigt. De är riktiga sänghundar och knähundar som gillar att vara nära oss.”

OMS1502_LITET

Namn: Magnus Carlsson
Ålder: 40.
Yrke: Artist.
Familj: Maken Mats och de dansk-svenska gårdshundarna Selma, 13, Pipen, 11, Doris och Barbro, 9.
Gör: Artist, driver också eget skivbolag.
Övrigt: Är ambassadör för Wateraid, en internationell välgörenhetsorganisation.

Läs hela artikeln om Magnus och hans fyra hundar i Härliga Hund. Ute nu!
Hittar du inte tidningen i butik kan du köpa den via www.pressbyran.se.

 

Aktuellt