Läsarnas bästa bilder på sovande vovvar

Vinnare av hundbädden från www.shopalike.se är: Två sover bättre än en! De två jack rusells, Ställa 8 år och Raaw Burn Out, "Björn", 4 år, sover gärna nära varandra. Björn är en omplacering som bott hos oss drygt ett år och Ställa är jätteglad för sin riddare i nöden. Han kommer farande så fort hon säger uff. Inskickat av Margita Rydegård.

Vinnare

Läsarnas bästa bilder på sovande vovvar

Under försommaren hade vi en tävling på temat ”Sova sött”. Och vi har fått så många ljuvliga och underbara bilder på jyckar som sover i soffor, under bord, i mattes famn! Här är endast ett urval. Vi vill tacka för alla fantastiska bilder på sött sovandes vovvar.

Första pris i tävlingen är denna sköna hundbädd från Shopalike.se.

Inte behöver man en säng för att sova! Ett hårt bord går går också bra! Vår alaskan malamute behöver en bekväm bädd i husbilen. Inskickat av Magge Rask.

Utsträckt i soffan – det är grejjer det, då sover man som en liten ängel! Whippeten Plexus, 10 månader i soffan. Inskickat av Johanna Andersson.

Här är Martha, en 12-årig chihuahua som sover sött på utemöblerna i skuggan av partytältet. Inskickat av Vanja Wiklund.

Polly, en labrador retriever, cirka 3 månader gammal, i en avslappnad yogaställning. Inskickat av Lena Åsell.

Detta är fina Haddock, en laikablandis, som gillar att ”bädda” ock krypa ihop skönt, en riktig myskille, hon blir 3 år nästa vecka. Christina Alv-Iversen.

 

Här är Nova, på bilden som en 8-veckorsvalp som nu har blivit 3 år. Inskickat av Kerstin Hildebrand.

Det här är Norton. Han är en dansk svensk gårdshund som är 6 år gammal. En mästare på att ”Sova sött”. Inskickat av Maria Tegnér.

Detta är Alex, en adopterad chihuahua på två år, sover lite dold under täcket. Inskickat av Kristina Groot.

De kan få hjärtan att smälta, valpar som sover sött. Det här är min hund Daisy när hon var valp, idag är hon 2,5 år gammal. Daisy är av rasen bichon havanais. Inskickat av Lisa Mossfeldt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Är din hund för tjock?

Våra experter

Hur farligt är algblomning?

Tävla och vinn

Och 2018 års favoritomslag är…