Labbe-valps-söt-döden!

Labbe-valps-söt-döden!

Utmed den milslånga stranden i det populära turiststråket Calangute ligger Chalston Beach Resort och för alla de som någon gång besökt Goa och rest med charterbolag känns kanske namnet igen.
Detta välkända ”svenskhotell” drivs av svenska Maria D’Souza, hennes indiske make Chalston samt deras tre barn Rosanna, Joshua och Jason.

Hotellet ligger beläget på en stor tomt som sträcker sig ända fram till havet och om man bor här (vilket jag varmt kan rekommendera) kan man ta en underbar morgonpromenad ihop med alla strandhundarna som huserar i sanden utanför.

Utanför receptionen på Chalston Beach Resort

Utanför receptionen på Chalston Beach Resort

Oftast när jag skriver mina blogginlägg brukar jag sitta ihop med Maria på hotellets kontor, då jag inte har internet hemma och för att få mig en nypa svenskt skvaller. (Hon bakar även underbara kanelsnäckor som jag alltid snor åt mig!)

Runt omkring i receptionen brukar det alltid ligga tre gamla hundar som tillhör familjen och som nästan blivit en del av inredningen vid det här laget. Det är den svarta labradoren Kali, 11 år, den svarta cocker spanieln Miko, 9 år, samt den bruna cocker spanieln Sandy – med stolta 15 år på nacken.

Kali chillar.

Kali chillar.

Det är inte direkt ett hårt hundliv här!

Det är inte direkt ett hårt hundliv här!

När jag kom körandes till hotellet för någon månad sedan fick jag mig en glad överraskning; på familjens terrass tultade två små vita labradorvalpar runt! Maria berättade att det var en god vän som hade kommit med valparna som en present, så nu bor Maxie och Milo hemma i familjens villa.
Och ja, efter gatuhundar är den vita labradoren den mest populära hundrasen här i Goa. Men det är ju inte så konstigt med tanke på att labbevalpar är bland det sötaste som finns – gosiga, små, fluffiga vita valpar med stora tassar som de snubblar över och öron som hänger ner och doppas i matskålen när de små liven äter.

All together now – ”Naaaaw!”

Maxie och Milo. Eller Milo och Maxie?

Maxie och Milo. Eller Milo och Maxie?

Hallå gullungar!

Hallå gullungar!

Everywhere you go I will follow you...

Everywhere you go I will follow you …

I dag var jag och hälsade på de nyvakna valparna och på bara någon månad hade de vuxit till dubbel storlek. De är verkligen superlugna för att vara fyra månader och dottern Rosanna D’Souza berättade att de alltid sover ihop, går på toaletten exakt samtidigt samt att det är ganska omöjligt att se skillnad på dem.

Spana in dessa tindrande valpögon to die for!

8

Sad puppy eyes – looken funkar varje gång!

Godmorgon!

God morgon!

Joshua D'Souza med Maxie. Eller Milo? Eller Maxie... Eller...?

Joshua D’Souza med Maxie. Eller Milo? Eller Maxie … Eller …?

Åh så mysigt!

Åh så mysigt!

Syskon måste göra allt tillsammans.

Syskon måste göra allt tillsammans.

15

Sitta valpsits!

Vila sig lite mellan varven.

Vila sig lite mellan varven.

Jason D'Souza med valparna - godnatt!

Jason D’Souza med valparna säger god natt! 

Vad tycker ni – vilken ras har egentligen de gulligaste valparna!?

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Att få den utvalda

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Och 2018 års favoritomslag är…