Inget farligt att ta spruta

Jag är inte rädd för bättrinären. Det är de som är rädda.

Inget farligt att ta spruta

Min matte tycker att bättrinären är jättebra, för de skickar sms till hennes telefon när det är dags för mig att gå dit och ta spruta. Hon brukar inte komma ihåg det annars, säger hon.

vet_mess

Jag kommer aldrig ihåg det där med sprutor heller, så när vi kommer dit brukar jag vara jätteglad för de har massor av godis där i stora burkar. Så jag är jättesnäll och pussar bättrinären och djursjuksköterskorna och de säger att jag är jättesöt och jätteduktig, fast lite tjock … och då slutar jag pussa på dem. Och tänker att den där dumma fettrinären alltid ska säga så där, just när vi har som trevligast.

I alla fall så får jag sitta på golvet bara rakt upp och ner och så kommer de med sprutan. Fast det är inte med en nål som sticks utan några droppar som de liksom häller i min nos. Det kittlas lite, men sedan är det klart.

Så det är faktiskt inte otäckt alls att gå till bättrinären, förutom det där att alla som jobbar där är så fixerade vid utseende och vikt.

Dessutom kommer jag nog aldrig tycka att det är så läskigt mera, för de var så snälla när jag var sjuk, ni vet. Fast det inte var samma som jag brukar ta spruta hos, så var de jättesnälla.

Nu ska jag ta det sista av Lisas mat. Hej då!

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Att få den utvalda

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Och 2018 års favoritomslag är…