Hundar Utan Hems hundpromenad

Hundar Utan Hems hundpromenad

Vad är Hundpromenaden? Det är en hundpromenad med ett syfte arrangerad av organisationen Hundar Utan Hem.

Hundpromenaden är precis vad namnet talar om; en promenad tillsammans med hundar. Denna promenad har däremot ett speciellt syfte – att Hundar Utan Hem vill uppmärksamma hundägare, blivande hundägare och alla andra att det finns många hundar, vuxna som valpar, som behöver få en andra chans att hitta ett kärleksfullt hem. För alla hemlösa hundar som behöver veterinärvård är Hundpromenaden också livsviktig, då alla som deltar skänker minst 75 kronor som Hundar Utan Hem kommer att använda till veterinärkostnader.

Boka in den 5 maj

Söndagen den 5 maj kl 13.00 samlar volontärer så många deltagare som möjligt för att gå en trevlig Hundpromenad. Ju fler volontärer som håller i en promenad desto fler orter kommer Hundpromenaden att hållas på. Alla som deltar i promenaden skänker minst 75 kronor som oavkortat går till Hundar Utan Hems veterinärkostnader. Självklart kan vem som helst delta i promenaden, med eller utan hund.

Hundar Utan Hem

Varje år bekostar Hundar Utan Hem veterinärvård för flera hundra tusen kronor i Sverige och på Irland. Klicka på länken nedan för att läsa om några av de hundar som nyligen varit i behov av akut veterinärvård.

https://hundarutanhem.se/Hjalp-oss/Insamlingar/

2018 genomfördes hela 59 promenader på olika orter och tillsammans samlades det in fantastiska 74.400 kr! Målet för år 2019 är att samla in över 75 000 kr så att vi kan hjälpa ännu fler behövande hundar. För att nå målet behöver vi Din hjälp att arrangera eller delta på en promenad i ditt närområde.

Vill du hjälpa till?

Hundpromenaden är en enkel och lättarrangerad aktivitet där du bidrar med ditt engagemang och några timmar av din tid. Vill du vara med och hjälpa till och arrangera en hundpromenad i ditt närområde? Du kommer få stöd från organisationen Hundar Utan hem i form av informationsmaterial. Ju fler promenader som arrangeras desto fler hundar kan få hjälp från veterinärfonden.

Kontakta oss för att anmäla att du vill arrangera en promenad och för att få mer information: hundpromenaden@hundarutanhem.se

 Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Är din hund för tjock?

Våra experter

Hur farligt är algblomning?

Tävla och vinn

Och 2018 års favoritomslag är…