ANNONS: Sponsrat innehåll

Hitta din drömhund på Köpahund!

Hitta din drömhund på Köpahund!

Letar du efter en valp eller vuxen hund till salu? Då ska du kolla in Köpahund – Sveriges bästa annonsplats för hundar. Nu har vi uppdaterat sajten för att göra det ännu enklare för dig att hitta din drömhund. På Köpahund hittar du information om över 300 hundraser och massor av annonser för både valpar och vuxna hundar till salu – alla uppfödda av våra egna uppfödare.

Därför ska du köpa en rashund

På Köpahund hittar du bara rashundar, alla med sina speciella egenskaper vad gäller såväl fysiska som mentala egenskaper. När du letar efter en hund på Köpahund får du hjälp med att sortera efter storlek, hårlag och aktivitetsnivå. För varje ras finns sedan en mer detaljerad beskrivning så att du vet vad du kan förvänta dig. Det finns en ras för alla hundmänniskor, oavsett om du vill tävla i agility eller bara ta mysiga långpromenader.

Inte bara valpar

Något som efterfrågats av både hundköpare och våra uppfödare har varit möjligheten att annonsera ut även äldre hundar. På nya Köpahund är detta möjligt och många uppfödare har redan tagit chansen att lägga upp annonser. Vill du slippa den roliga men ganska krävande valpperioden så kan du nu leta efter lite äldre hundar på Köpahund.

Gör ett tryggt hundköp

Genom att leta efter en passande hund på Köpahund undviker du att ovetandes köpa en insmugglad hund, som kan ha fötts upp under dåliga förhållanden och plågats under långa transporter. Uppfödarna på Köpahund följer SKKs regelverk och levererar hunden med köpeavtal och veterinärbesiktningsintyg. Gör ett tryggt hundköp på Köpahund – annonsplatsen för rashundar.

Aktuellt