Här kan du ”nörda ner dig” i Freestyle och Heelwork to Music

Här kan du ”nörda ner dig” i Freestyle och Heelwork to Music

Att hundsverige behöver en podd om sporterna Freestyle och Heelwork to Music är Anna Amnéus övertygad om och därför har hon nu startat upp Freestyle och HtM-podden. 

Anna Amnéus är hundinstruktör verksam på Gotland där hon driver företaget Kompis! Positiv hundträning. Anna, som själv är aktiv i både Freestyle och HtM, upplever att den här podden har saknats i hundsverige och råder bot på det.

– Det finns ett behov av ett forum där vi som redan utövar sporten kan möta nyfikna och nybörjare för att sprida kunskap, inspirera och såklart locka fler till de här otroligt roliga grenarna. Samtidigt vill jag också skapa ett sammanhang som är specifikt och nördigt och där redan erfarna kan få möjlighet att lära sig ännu mer, säger Anna. 

Poddens första säsong kommer att bestå av tio avsnitt som släpps med två veckors mellanrum och finns att ladda ned i podcaster och Spotify. 

– Jag kommer att intervjua flera kända FS- och HtM-profiler om ämnen som de är riktigt vassa på. Hittills har jag kunnat presentera ett personporträtt av Nina Steinbach som vann senaste SM och idag släpps avsnittet med Anna Larsson där vi grottar ner oss i bedömningskategorin “innehåll.” 

Hittills har Anna kunnat presentera ett personporträtt av Nina Steinbach som vann senaste SM och förra veckan släpptes avsnittet med Anna Larsson där de grottade ner sig i bedömningskategorin “innehåll.” 

Anna tävlar aktivt i både Freestyle och Heelwork to Music med sin rottweiler Uni och sin Australiska Kelpie Hilja. Uni och Anna gjorde sitt andra SM i HtM i december och satsar i år på att ta championat i freestyle. 

Här är en av vägarna till Freestyle och HtM-podden.

Aktuellt