Häng med på Halloween-promenad med vovven

West highland white terriern Herbert, ett och ett halvt år, firar halloween. Foto: Lizette Rosengren

Häng med på Halloween-promenad med vovven

På lördag den andra november klockan 11:00-13:00 är det dags för Sveriges första halloween-promenad för hundar. 

Organisationen Hundar Utan Hem räddar och omplacerar avlivningshotade och övergivna hundar i Sverige och Irland. Nu på lördag arrangerar man en festlig halloween promenad för de hundar och ägare som har lust att umgås och stödja organisationens verksamhet. Eventet kommer att vara i Vasaparken i Stockholm och är gratis.

Under dagen kommer en insamling att pågå till den ideella organisationen Hundar Utan Hem. Insamlingen sker via swish. Har du vägarna förbi uppmuntras det även att skänka sådant som hundarna behöver som selar, koppel, filtar och hundkläder för den kommande vinterkylan.

Precis intill Vasaparken ligger det nyöppnade hundbageriet Dog Bakery. Här får alla besökare rabatterade hundbakelser hela dagen genom att uppge arrangörernas namn i kassan ”Petit Banana”.

Utklädnad inget krav

Bakom eventet står Petit Banana, Sveriges första och enda PR-byrå och influencernätverk för husdjur.

– Vi är otroligt peppade och glada över att få göra det här tillsammans med Hundar Utan Hem. Vi hoppas att så många som möjligt vill komma och fira Halloween med oss. Såklart är det roligt om folk vill klä ut sig men det är inget krav, säger Emma från Petit Banana PR.

Dag: Lördag 2 november

Tid: 11:00 – 13:00

Plats: Vasaparken / Stockholm

Samling nedanför hundrastgården i Vasaparken (den del av parken som ligger vid korsningen Odengatan/Torsgatan). Där kommer det även finnas möjlighet att lämna in gåvor till Hundar Utan Hem.

Påminnelse från Petit Bananas: “Vi litar på att alla hundägare känner sina hundar och vet vad deras pälskling är bekväm med. Det är inget tvång på utklädnad.”Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Är din hund för tjock?

Våra experter

Hur farligt är algblomning?

Tävla och vinn

Vinn boken om Molly – den fyrbenta detektiven