Gå en kurs i höst!

Gå en kurs i höst!

Hösten är ofta en bra tid för att gå på kurs. Efter semestern känns det alltid lite som en nystart, och tempot blir också oftast lite lugnare när mörkret börjar falla lite tidigare om kvällarna. Kan man dessutom gå på distanskurs är det dessutom väldigt smidigt.

Snart startar SKKs distansutbildningar och ännu finns platser kvar på de flesta.

Spana in utbudet nedan och se om du hittar något som passar just dig. Två av dem kör igång redan i slutet av augusti, medan de övriga startar den 1 september.

Uppfödarutbildning – kursstart 25 augusti

Uppfödarutbildningen är till för dig som vill lära dig mer om vad det innebär att föda upp rashundar. Utbildningen består av fyra delar: hunduppfödning, inför valpkullen, valpkullen är här och valparna flyttar. Kurslitteraturen, boken Hunduppfödning i teori och praktik, har precis släppts i ny upplaga.

Hundavel och genetik – kursstart 25 augusti

Vill du lära dig ännu mer om hundavel och genetik? Då ska du läsa kursen Hundavel och genetik! Tillsammans med andra kursdeltagare diskuteras olika teman, till exempel kvalitativ och kvantitativ nedärvning samt avelsmål och avel.

Hundens beteende – kursstart 1 september

Kursens fem delar tar bland annat upp hundens domesticering, hur hunden kommunicerar och hur man mäter mentalitet. Hundens beteende var den första distansutbildningen vi lanserade och varje år gör den succé. Kurslitteraturen, boken Hundens språk och tankar, har precis släppts i ny upplaga.

Föreningskunskap – kursstart 1 september

Att plugga föreningskunskap är perfekt för dig som är aktiv i en klubbstyrelse. Utbildningen som är uppdelad på fem tillfällen tar upp hur det är att vara föreningsaktiv, sammanträdesdokumentation, årsmöte och kommunikation.

Engelska för ringsekreterare – kursstart 1 september

Vill du arbeta som ringsekreterare för utländska domare? I den här utbildningen får du både öva på att skriva kritiker och lära dig fraser som kan vara användbara i kommunikationen med domaren.

Plugga på distans – flexibelt lärande

En fördel med distansutbildningar är att du inte behöver resa någonstans för att delta. Du kan också studera när det passar dig eftersom utbildningsmaterialet finns tillgängligt dygnet runt. Allt du behöver är tillgång till en dator och internet.

Var anmäler man sig?

Du hittar anmälan till utbildningarna i SKKs Shop, där du även kanköpa din kurslitteratur. Nytt är att SKK erbjuder 25 % rabatt på litteraturen om du köper den tillsammans med en utbildning

Aktuellt