En dag för hundar utan hem

Lördagen den 25 augusti är det dags för Hundar utan hem dagen i Hagaparken, Solna.

En dag för hundar utan hem

Är du intresserad av hundar? Kanske av att adoptera en hund? Då ska du besöka Hundar Utan Hem dagen i Hagaparken i Solna nu på lördag.

Hundar Utan Hem är en ideell förening som startade 2005 med ett mål – att ge hundar en andra chans till ett värdigt och kärleksfullt liv. Hundar Utan Hem omplacerar svenska hundar och räddar avlivningshotade hundar från Irland. Varje år hjälper föreningen cirka tusen hundar till nya hem.

– För oss är varje hund lika viktig. En hund är inte viktigare för att den är född i Sverige eller för att den är renrasig, säger Rebecca Cannerfelt, eventansvarig för Hundar Utan Hem.

Nya kärleksfulla hem

-Hundar Utan Hem-dagen är tänkt att bli en rolig dag för alla som adopterat hund från oss. Men även andra hundälskare som vill stötta vårt arbete med att hjälpa hemlösa hundar att få nya kärleksfulla hem, berättar Rebecca Cannerfelt.

Lördagen den 25:e augusti mellan kl 12.00 och 16.00 äger årets Hundar Utan Hem-dagen rum.  Platsen är Hagaparken i Solna utanför Stockholm.

-Alla hundälskare är varmt välkomna, och vi hoppas träffa så många som möjligt som adopterat en hund från oss då, säger Rebecca Cannerfelt. Det är alltid otroligt roligt att träffas igen och höra om hundarna och deras nya liv!

Hundaktiviteter

Under dagen kommer det att finnas en hel del olika aktiviteter man kan testa. Du kan anmäla dig för att bland annat: nosework, aktiveringspromenad med dog parkour eller öva på hundmöten. Har du tur kan du också vinna en prenumeration på Härliga Hund som är med och sponsrar.

– Vi kommer även ha vår fina hundtransport på plats och du får chansen att gå in i den och titta hur hundarna reser från Irland till Sverige. Du får även träffa några av våra hängivna chaufförer, samt såklart oss andra medarbetare på Hundar Utan Hem.

Datum, tid och plats:
Lördagen den 25 augusti kl.12.00-16.00 i Hagaparken, södra delen av parken (vid tennisbanorna) Solna/Stockholm.Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Är din hund för tjock?

Våra experter

Hur farligt är algblomning?

Tävla och vinn

Och 2018 års favoritomslag är…