ANNONS

annons
Sponsrat inlägg från DuktigVovve

Få en gratis julklapp till din vovve

Snart är det jul, vilket innebär julstämning och julmys. Vi är övertygade om att våra hundar känner på sig att något nytt och spännande är på gång. Julen är en tradition där familj och vänner samlas för att dela kärlek och värme och att se en klädd julgran med julklappar under är något som gör de flesta nostalgiska. Vi anser att våra vovvar, också ska kunna ta del av julglädjen – därför tar vi fram en stor gratis Julklappsbox varje år till våra nya hundvänner, och de har blivit superpopulära genom åren. Det enda du betalar är frakten. Med denna box kommer du göra din vovve lycklig på julafton!

DuktigVovve-boxen är en överraskning både för matte/husse och för vovven. Men i år vill vi dela med oss av några saker som kommer med i vår Julklappsbox.

Något gott att smaka på

annons

Några av julens höjdpunkter är den goda maten och de traditionella kakorna. Du kan glädja din hund med dessa läckra julkakor som medföljer lådan!
Christmas Cookie Mix är en kvalitetsprodukt från Beeztees som är formade som små julkakor. Olika färger och dekorationer gör detta snacks till en lyxbelöning. Dessa tjusiga kakor blir den perfekta motivationen för att lära sig nya trick under mellandagarna.

Något gott att tugga på

annons

Många fyller strumpor fulla med godis och hänger fram till barnen. Kanske är det dags att starta en ny tradition? Din hund kommer att älska Sir Woofchesters Christmas Turkey Treats! Det är ett ultimat hundgodis då det både är väldigt gott och nyttigt. Sir Woofchester har enbart hund-vänliga produkter av högsta kvalitet och produceras med höga etiska och miljömässiga standarder. Vi är stolta att ha med de i Julklappsboxen!

Något kul att leka med

annons

De flesta av oss minns när vi fick våra leksaker som barn och hur underbart det var att få leka med de redan på julafton. I varje DuktigVovve-box följer det med en kvalitetsleksak, och Julklappsboxen är inget undantag. Vi är övertygade om att din vovve kommer älska sin nya leksak och den kommer bringa många lyckliga timmar fyllda med lek och bus.

Alla älskar överraskningar

Kanske är det tur att våra hundar inte kan läsa den här artikeln, i så fall hade det inte blivit en lika stor överraskning på julafton. Nu har vi berättat lite kort om några utvalda produkter som kan komma med i vår Julklappsbox, men självklart kommer det mer än så.

Denna exklusiva box har ett värde över 600 kr, och att du nu får prova den gratis är kanske den bästa överraskningen av alla!

Beställ DuktigVovves Julklappsbox gratis och få den perfekta julklappen till din hund.

Se glädjen i din vovves ögon! Betala endast 99 kr för frakten, du har full kontroll över prenumerationen på Min Sida.Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

En cancerdiagnos behöver inte innebära slutet

Våra experter

Hur farligt är algblomning?

Tävla och vinn

Vinn boken om Molly – den fyrbenta detektiven