Boosta vovvens självförtroende

Boosta vovvens självförtroende

Vill du boosta din hunds självförtroende? Eller känner du någon som behöver lite pepp? Då ska du hänga med på Number one dogs självförtroendeboost. 

Under februari kommer Number one dog att ha en gratis utmaning genom sociala medier för att stärka hundars självförtroende. Utmaningens övningar är utformade på ett sätt som gör det möjligt för alla att delta, från valp till gammal, hundar med eller utan något slags problematiskt beteende, ägare som bor i hus eller lägenhet, i staden eller på landet det spelar ingen roll. Alla kan delta på sina villkor.

Ett lågt självförtroende hos hundar kan leda till en hund med en liten tro på sin egen förmåga. Detta kan i sin tur leda till problematiska beteenden, säger Zandra Boström.

-Detta vill jag förebygga genom denna utmaning, säger Zandra. En hund med gott självförtroende klarar oftast av vardagen och dess påfrestningar på ett mer balanserat sätt. Jag vill ge hundägare kunskap kring hur de genom enkla och tidseffektiva övningar kan öka sin hunds välmående samtidigt som de stärker relationen mellan hunden och ägaren.

Säkerställ din plats i utmaningen redan idag genom att följa Facebooksidan Number one dog och Instagram sida @nr1dog där temana med tillhörande övningar kommer att läggas upp.

Fyra olika teman med tillhörande övningar kommer under utmaningen att presenteras på Number one dogs sociala medier. Övningarna kommer att förklaras och presenteras med hjälp av instruktioner i text och film. Tävlingar kommer även att anordnas under utmaningsmånaden. Dessa tävlingar är helt frivilliga och prestigelösa, de är endast till för att peppa och inspirera våra deltagare.

Läs mer här (starten är den 1 februari): Number one dog

Tema och datum

1 – 4 februari 4 dagar         Egna val

5 – 11 februari 7 dagar       Balans

12 – 18 februari 7 dagar     Nosaktiviteter

19 – 28 februari 10 dagar   Problemlösning

Instruktioner för utmaningen

  • Följ Number one dog på Facebook och nr1dog på instagram
  • Anpassa övningen efter just din hund
  • Ha roligt medan ni utför övningen
  • Beröm och belöna hunden rikligt när han/hon utför övningen
  • Det viktiga av allt är att hunden har kul, och att ni har roligt tillsammans!

Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Övningen ”dirigenten”

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Och 2018 års favoritomslag är…