Stor hundfest i Göteborg
MyDog

Stor hundfest i Göteborg

Den 3-6 januari är det dags för det som har blivit årets första stora hundfest. Då öppnar MyDog dörrarna på Svenska Mässan i Göteborg för vårt mest populära husdjur, deras husse, matte och alla andra med hundintresse.

Arrangörerna räknar med närmare 10 000 hundar på plats i år. Bland årets nyheter märks Yappy hour, AW för hund och matte, och avslappnande spa för hund och matte i Upper House monter. Dessutom kommer flera av mässans restauranger att öppna upp även för hundar.

Tid: 3-6 januari 2019, klockan 07- 17 (när finalerna är slut den 6:e)
Plats: Svenska Mässan, Göteborg

Locka familjer med hundintresse

Kända hundprofiler och proffs blandas med en hundintresserad allmänhet under årets och Göteborgs stora hundfest! Liksom tidigare år har mässan stort fokus på att locka hundintresserade familjer. Alla är välkomna att ta med sin egen hund!

På mässan finns de flesta av världens hundraser representerade med sina ägare, beredda att svara på frågor. Här får besökarna testa på agility, nosework och att gympa med sin hund. Dessutom fyller Hundteatern 10 år och bjuder på föreställningar med jyckar i huvudrollerna.

Över 9000 hundar

I två stora hundutställningar samt övriga tävlingar deltar över 9 000 hundar, med de flesta av världens raser representerade. Dessutom arrangeras tävlingar i bland annat nosework, freestyle och rallylydnad. Årets utställningshund och Göteborgs charmigaste hund kommer även att koras under mässan.

Hela programmet hittar du på mydog.se .


Nyhetsbrev

ANNONS

ANNONS

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Vi är ett, hundarna och jag

Våra experter

Tips för hundägare inför nyår

Tävla och vinn

Och 2018 års favoritomslag är…