Till hundtokiga mammor

Till hundtokiga mammor

Letar du efter en mors dag present och behöver lite inspiration? Här delar vi med oss av några roliga presenttips som kommer göra alla hundtokiga mammor extra glada söndagen den 27:e maj.

Mugg med tryck
Börjar mamma varje dag med en kopp kaffe eller två? Då kan du göra hennes kaffestunder lite roligare med en kaffemugg som har ett fint hundtryck. Det finns massa muggar med färdiga tryck att välja bland, men du kan också göra en mugg med ett personligt tryck. Självklart passar denna present även till alla tedrickande mammor.

Mugg från Wrendale design

Inredningsprylar
För den inredningsintresserade mamman finns det en massa fina inredningsprylar på temat hund. Alltifrån lampor som är formade som coola bulldogs till mjuka kuddfodral med söta hundtryck. Du kommer garanterat hitta något som passar hemma hos mamma, oavsett vilken stil hon gillar.

Rama in favoritbilden
Har mamma en favoritbild tillsammans med sin fyrbenta älskling? Varför inte förstora upp bilden och rama in den, så kan mamma se den på väggen varje dag.

Hundkurser
Om mamma vill lära sig något nytt tillsammans med sin fyrbenta vän är en hundkurs perfekt som present. Gillar de fart och fläkt är en agility-kurs en bra idé. Tycker de om att lunka runt i skogen i lugn och ro passar en kurs i kantarellsök bättre. Vad de än föredrar att göra, så finns det något för dem.

Tåliga promenadskor
Som hundägare blir det många promenader, i alla typer av väder. Då är det bra att ha ett par fotriktiga skor som kan stå emot väta. Om inte mamma redan äger ett par är det en väldigt uppskattad present.

Bordslampa från wohnzimmer.se

Praktisk jacka
Som sagt, som hundägare är man ute mycket i alla typer av väder. Därför kan även en jacka som tål lite regn och rusk vara bra att ha. Tänk på att välja en jacka med stora fickor, så att hon får plats med belöningsgodis och bajspåsar.

Prenumeration på Härliga hund
Självklart är ingen lista med presenttips för hundtokiga komplett utan en prenumeration på Härliga Hund. Ge mamma flera timmar av härlig läsning om hundar på mors dag.

Härliga Hund prenumerera


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

En dans med döden med långsamma steg

Våra experter

Kan jag smitta hunden med min förkylning?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?