Appar för hundägare

Appar för hundägare

Gör livet med hund lite lättare genom att använda mobilen. De här apparna hjälper dig bland annat att hålla koll på fästingar, veterinärbesök och att hitta hundvakt.  


Fästinghjälpen
Hjälp till att varna andra för fästingar genom att rapportera dina egna fynd på en karta. Du kan också ta del av andras fästingfynd. Appen innehåller fakta om fästingar, fästingburna sjukdomar och hur du skyddar din hund.
Pris: Gratis

 

DogBuddy
En app som hjälper hundägare och hundrastare att komma i kontakt. I appen kan du söka efter hundvakter i närheten och välja mellan flera olika hundvakter med hjälp av omdömen som andra användare har skrivit.
Pris: Gratis

 

Tractive Dog Walk
Håll koll på var du går och hur långt du går på hundpromenaderna. Du kan också markera var din hund utför sina behov på promenaden. Det går att dela informationen med andra, vilket är praktiskt om någon annan tar hand om din hund ibland.
Pris: Gratis

 

Ta med hunden
En guide till hundvänliga ställen i Sverige. I appen kan du också tipsa om hundvänliga ställen du känner till.
Pris: Gratis

 

Agrias djurguide
Appen innehåller råd och tips om ditt djur skadar sig eller är sjukt, och hjälper dig att hitta närmaste klinik. Innehåller även artiklar och bloggar om djur.
Pris: Gratis

 

Hundappen
I appen har de samlat den grundläggande information som du som hundägare behöver. Hjälper dig som är ny hundägare och besvarar frågor som ”Hur kan du valpsäkra hemmet?”.
Pris: 95 kr (Finns en gratisversion, men där ingår inte allt)

 

Dog Clicker Training
Precis vad det låter som, en klicker i telefonen. Perfekt för lydnadsträning. Innehåller även en del träningstips.
Pris: Gratis

 

Dog Buddy Free
Appen hjälper dig hålla koll på din hunds veterinärbesök, mediciner, vaccinationer, allergier och vikt. Du kan även spara bilder och föreviga din hunds milstolpar.
Pris: Gratis

 

Puppr – Dog training & tricks
Tips på olika trick att lära din hund. Innehåller steg-för-steg fotoinstruktioner som är lätta att följa.
Pris:
Gratis, men en del trick måste man köpa till

 

Dog-a-log
Ett uppslagsverk med information om olika hundraser. Eftersom appen hämtar in fakta från Wikipedia kan alla användare vara med och se till att informationen är så korrekt som möjligt.
Pris: 10 kr

 

 

FirstVet
En app som gör det möjligt att besöka veterinärer och specialister direkt i mobilen. Samtalet är kostnadsfritt för alla som har djurförsäkring.
Pris: Gratis

 

 

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Så får du valpen rumsren

Bloggar

Labradoren som snor allt

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven